Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. július 26., kedd

Betegek

Éljenek a betegen dolgozók mártírjai! Ez az egész álszent dolog a munkával, hogy az az első... Lófaszt! Család, egészség, pihenés, szórakozás....... sorozatok.... pisikaki.... és akkor valahol ott az alján dereng a munka. De neeeem, nekik semmi más nincs az életükben, még ha otthon is sír a gyerek, csak ez az egy. És mindezt mutatni is kell azzal ha valaki betegen jön be! Tartsam vissza a lélegzetem, amíg hozzám beszélnek és aztán egyből menjek a sterilizálóba? Vagy egyből szkafander? Miért jó ha másokat is megfertőznek? Miért nem tudnak otthonról dolgozni? És miért nem vesznek tudomást arról, hogy ezt csinálják???!!!!

Nem csak itt, otthon is.

Elhiszi bárki is, hogy az a jó munkaerő, aki betegen bejár? Most komolyan?



Túl sok volt a kérdőjel ebben a bejegyzésben????

2 megjegyzés:

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma