Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. szeptember 4., péntek

Kapálni, kapálni, kapálni


Én azt értem hogy amerika-bézd-kámpöni vagyunk, de azért mégis... a határidő utolsó napján elárasztani mindenkit a szarpucolós melóval.. aztán a mindent lezáró napot meg elhalasztani, mert az amerikaiak szabin vannak... Ez milyen? Októberben meg szombat-vasárnap dolgozni kell. Miért is? Jaa, elfelejtettem! Mert CSAK. Ez van, ezt kell szeretni. Egy szavunk sem lehet.

Van egy listám, amit minden záráskor ki kell töltetnem szeretett kollegáimmal. Ez tulajdonképpen egy shame-list azoknak a kontaktoknak a neveivel akik határidő után küldik a feldolgozandó/bevivendő/lekönyvelendő tételeket. A cél az lenne hogy őket kukoricán térdepeltetik emiatt és a jövőben eszükbe sem jut ilyen gonosz dolgot tenni. És most jön a nagy DE:
Egyeskének megy ez a táblázat. Mondhatnám a süllyesztőbe. Ergo az égegyadta világon nem történik semmi.
Mindezek ellenére határidőre leadom a szines kis táblázatomat, hátha megtörik a varázs és a Mondeót megszolgálva képes lesz a kis kezével a "send" gombra nyomni és elküldeni az illetőknek és főnökeiknek ezt a listát. Sosem adom fel a reményt hogy egyszer eljut a szürkeállományukig az üzenet: NE MERJ VOUCHERT KÜLDENI WD4-EN 15:00 (bocsánat, 3 pm) UTÁN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma