Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. szeptember 1., kedd

Fontos porszemek vagyunk

Színes kis ábrákat készíteni nagyon fontos számokkal - nevezetesen azt, hogy melyik e-mail fiókban hány e-mail van - roppant felelősségteljes munka. Nemhogy munka, SZAKMA! Ezt tanítják az IBS-en! Ezért választjuk ki az ott végzett embereket vezetői pozícióba hogy minden órában frissen tájékozottak lehessünk az e-mailek számát tekintve. Ja, hogy ki a f?szt érdekel? Na ez egy nagyon jó kérdés! :-D

Az a vicces, hogy látom az arcát amikor elkészíti a remekművet. Amit ilyenkor le lehet olvasni róla (OK, tudom Rorsach teszt, de akkor is):
"Húú de komolyan veszem magam, húúúdefontos amit csinálok. Megérte a sok szenvedés a főiskolán! Mára megvolt a napi látványos munka, elégedetten hátradőlhetek."

Számunkra pedig ez az üzenete ennek a tevékenységnek:
"Semmi felelősséget nem vagyok hajlandó elvállalni. Már mindent lepasszoltam ketteskének.. de hát nem bukhatok le hogy nem dolgozom meg a pénzemért úgyhogy szétküldöm ezt az e-mailt mindenkinek, hogy ne érje szó a ház elejét. Ti, szarpöcsfejek, csak szenvedjetek, processzáljatok, nem alacsonyodom le hozzátok, mert mégiscsak a főnökötök vagyok, hogy nézne már ki az, ha kivenném a részemet a munkából? Nanehogymár ezért kapjam a mondeót!!!"

Szánalmas pöcsök vesznek körül minket, és ha eleget hajtunk és elég segget nyalunk akkor mi is pont ilyen paraziták leszünk.
Megéri hajtani!



**********************************

Megpróbálok becsatolni egy képet, kiváncsi vagyok hogy kell...
Hát így. Ezek jó képek, látom mások is foglalkoznak az őszinte munkakapcsolat jelenségével :-DDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma