Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. szeptember 25., péntek

Karakterek

Lassan három hónapja vezetem a blogot és elég sok karaktert vonultattam fel benne. Összefolgalom gyorsan, hogy kik a szereplők, ha esetleg valaki elvesztette volna a fonalat:

Egyeske - volt főnököm, gyermeki idiotizmussal áll a munkához, jellegzetesen köhögcsél. Kedvenc mondása: "Csak ügyesen!"

Ketteske - munkatárs, egyeske jobb keze. Eddig kivétel nélkül mindig ő csinálta meg egyeske munkáját. Sajnos így megy ez itt minálunk...

Angol ajkú - jelenlegi főnököm. Azzal küldték ide Magyarországra, hogy bizonyítson - gondolom cserébe hazamehet egy magasabb pozícióba. Ő úgy bizonyít, hogy a rég bevált módszereket és jelentéktelen dolgokat is megreformálja. Egyrészről elvárja hogy legyen önálló ötletem, másrészről mindennek az lesz a vége, amit ő eredetileg kitalált. Ennek a blognak ő a főhőse - rajtam kívül persze :-)

Jómadár - mindannyiunk ura és parancsolója, akivel viszonylag normális viszonyban vagyok. Csak néha sajnos kiderül hogy nem következetesen mossa az agyamat, hanem a SMART world előírásai szerint, amik csak az imbecillis idióták esetében mutatott eddig sikert. Őt is messziről be lehet azonosítani a köhintéseiről. Általában az ő és egyeske kánonjától remegnek a falak az irodában.

Talicskahordó - első naptól kezdve gusztustalan módon nyalizós munkatárs, akit mindenki utál, de egyeske imádja és szép jövőt jósol neki. Megtalálta a zsák a foltját. Azért talicskahordó, mert úgy csinál, mintha ki lenne gyúrva és a kezeit nem tudná leereszteni a teste mellé.

Azt hiszem, ők a főbb szereplők.. még írok róluk, az tuti ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma