Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. január 29., szombat

Diákhitel letudva

Srácok, kifizettem a diákhitelt utolsó fillérig. 29 éves koromra elmondhatom, hogy 0 Ft-om van. És ez elvileg jó hír! Namost ennek az a hátulütője, hogy 4 nap van hátra fizetésig, kb 5 EUR-val a zsebemben. Ráadásul szülinap lesz, amire el kell mennem. Most hogy szerzek pénzt?
Hopp, itt egy 2 eurós érme. Hopp, itt meg kettő a másik zsebemben. Aznap, amikor tényleg kellett pénz, rendet raktam a szobámban és közben minden zugot átnéztem. 25 EUR gyűlt össze! Igazi pénzesőnek éreztem. Ezért éri meg néha rendetlenül csak úgy behajítani valahova az aprót! :-)

Nade a szülinap elmúlt, fizuig még 2 nap. Bár van 10 EUR a számlámon, az automata minimum 20-at ad ki. Szóval szurkolás, vajon találok-e tejet 1 EUR alatt...pont ennyi maradt a zsebemben. Végülis találtam, főztem magamnak valami kaját. Inkább kihívásnak élem meg ezt a helyzetet. Most van az, hogy minden tartalékomat felélem. Mi van a fagyóban? Á, tonhal és borsó, nagyszerű. Hú, egy kis darált hús. Ha jobban belegondolok, van még paradicsomkonzervem és tésztám. Micsoda bolgnait tudnék ebből csinálni. Még répám is van, 2 kicsi!
Érdekes érzés tudni, hogy tényleg csak fillérek vannak a zsebemben és még így is tudok két napi kiadós királyi lakomát főzni. Azért remélem többet nem lesz ilyen.

Mindenesetre jobb ha mindenki tudja. Az éhezés a hosszú élet titka!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma