Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. május 10., hétfő

Tartalék állások

Egyébként van két állás, amire visszahívtak utolsó körre. Pedig megírtam a teszteket! Akkor mégiscsak jól sikerültek?
Az egyik egy könyvelőiroda - tetszene, mert amióta könyvelek, rájöttem, hogy szeretem csinálni. Annyi a hátránya, hogy megközelíthetetlen helyen van, de gyönyörű a kilátás. A XII. kerület tetején van. Családi vállalkozás. Ti szívesen dolgoznátok ilyen helyen? Ahol mindenki rokon, csak ti nem?... Hát nemtom, én nem tudom elképzelni, hogy 10 év múlva is ott dolgozom. És főleg azt nem, hogy innen megyek GYES-re, mivel nem akarnak bejelenteni. De jobb mint a semmi. Na az a lényeg, hogy ma 16:30-ra mennék hozzájuk egy utolsó beszélgetésre, (ami valszleg ajánlat lenne, mert olyat még nem láttam, hogy behívnak, hogy "kösz, de nem") de ha ADDIG FELHÍVNAK, akkor természetesen lemondom. Inkább mennék tornázni, amíg van rá időm.

A másik hely egy szállímányozócég, Ottó tudja, miről beszélek, mert ő is ott dolgozik. Arik nagyon, meg jó helyen is vannak, de netto 150-et ajánlottak.. ami az éhenhaláshoz is kevés. Legalábbis nekem, akinek van még 700 000 HUF tartozása a diákhitel felé. Sosem tudnám letörleszteni, ha csak ennyit keresnék. Dehát a semminél ők is jobbak. A munka, meg a helyszín tényleg nagyon jó, de van az a pénz, aminek a hiánya már problémát okoz.

Ja, az előző bejegyzésemet végül reklám előtt sikerült befejeznem.. AKKOR EZ AZT JELENTI? :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma