Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2012. április 5., csütörtök

Interjúk

Először arra gondoltam hogy biztosan korral jár, hogy nem érdekel már annyira egy újabb munkalehetőség. Pedig csak annyi a változás, hogy nem szívesen hagyom el azt a kellemes környezetet ahol eddig dolgoztam. Már csak pár napom van hátra, mindenki sajnálkozik. Nem is tudták hogy határozott időre jöttem. Közben hány meetingen elhangzott hogy a cég hosszú távra tervez és sok új munkahelyet tervez teremteni. De csak nem lett így. Ma is jött egy féléves munkalehetőség. Ezekre nem jelentkezhetek. Amire meg igen, az nincs. Úgyhogy érdekes szituáció az amikor a kollegáim normál beszédhangon ajánlanak ügynökségeket, állásokat, és szurkolnak hogy jó helyre kerüljek. Eddig titokban kellett tartanom, ki kellett kúsznom hallótávolságon kívülre, nehogy meghallják hogy épp telefonon interjúzom.
Most hogy fogalmam sincs, hol élek egy hónap múlva, megtapasztalhatom a bizonytalan jövő érzését. Mit mondjak, nem kellemes.. A legtöbb munka nemhogy uncsi, de kényelmetlen is. Túlóra, faszfej főnök, idióta kollegák, nem szép környezet, nulla ablak, kicsi konyha, stb. Itt legalább ezek a körülmények adottak voltak. A legnagyobb félelmem a következő munkával kapcsolatban, hogy ezek milyenek lesznek. És ez nem derül ki egy interjún sem. Ráadásul én eleve nehezen viselem a változást. Azt sem tudom, minek örülnék igazán. Itt maradni, máshova költözni, mondjuk tengerpartra, ahol nem jövök ki a kollegáimmal? Vagy haza ahol féléves a próbaidő és ha női főnököt kapok akkor muszáj felszednem 20 kg-t és lenövesztenem a hajfestésemet, különben labdába sem rúghatok nála?
Elindult a szerencsekerekem... akár még jól is elsülhet, de egy biztos: Nem sokáig tudom finanszírozni a kinnlétemet munka nélkül.
Ma volt egy telefonos interjúm Belgiummal.
- Megéljek magamról. OK.
- Mit dolgoztam otthon. OK.
- Miért jöttem Írországba. OK...
- van-e kérdésem az állással kapcsolatban. ?????.
- Milyen állással.
- Ja, bocsi, elfelejtettük elküldeni a leírást. :-DDD

Elküldték, taposómalom. Suli után jól jött volna, de most? Van kedvem elölről kezdeni a betanulást? Érdekel a száraz számvitel? Aaaaah, nem lehetne hogy felkeres Christian Louboutin és felkér cipőmodellnek? De miért? MIÉÉÉRT?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma