Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2012. július 11., szerda

További interjúk

A 90 perces teszt végül nem sikerült. Nincs mit ezen csodálkozni, végtére is nem könyvvizsgálok 5 éve. Amúgy rendes volt a majdnem főnököm, minden kérdésemre válaszolt, segített, elmondta mit kellett volna válaszolnom az egyes kérdésekre, korrekt volt.
Viszont a HRes lány... ő letudott ezzel az interjúval és kész. Fel sem merült benne hogy esetleg egy másikra talán jó lennék, nem kéne neki sem keresgélnie. Mivel ismerem a céget, tudom hogy nem szeretik ha egyszerre több állásra jelentkezik a jelölt, mert az nem elég határozott lépés.

Hétfőn elmentem egy másik multihoz szóbeli interjúra. Náluk írtam otthon azt az 5 tesztet, amik együtt kitették a másfél órát. Volt abban számvitel, pénzügy, stb. Mint kiderült, jól sikerült a pénzügy, a számvitel kevésbé. Az interjún 3 ember ült szemben velem, a HRes, a manager és az akinek a munkáját kéne átvennem, mert átmegy egy másik csapatba. Na ő volt az egyetlen nemszimpi. Kimosolygott a teszteredményem miatt, majd ott helyben elkezdett vizsgáztatni számvitelből. Szerencsére egy olyan könyvelési tételt hozott példának amit pont tudtam, de soha életemben nem kellett foglalkoznom vele.
Ez volt az egyetlen kellemetlen érzés az interjú alatt. 30 perc helyett 50 percig tartott, az extra 20 perc csevegés volt Írországról, az ottani életről, én már csak mesélő voltam, nem interjúalany.
Vidáman váltunk el, 2 héten belüli reakciót ígértek.
Bár így lett volna.

Az átfutási idő alatt 2 fontos esemény történt.
Egy utolsó interjú egy nagy multinál - ahol halas hagymás lehelettel mentem számítógépes interjúzni - és egy másik állásajánlat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma