Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2012. augusztus 16., csütörtök

Kasztrált férfiak

Sok multis hülyeséggel nem tudok szolgálni, felfigyeltem azonban egy szomorú, egyben dühítő jelenségre.

A nő:
Most, hogy a nők kiharcolták az egyenjogúságot, hamar át is estek a ló túloldalára. Csak két éve élek kinn, elképzelhető, hogy előbb kezdődött minden ezzel kapcsolatos folyamat, mint otthon, ezért tűnik rövidnek és érthetetlennek ez az ugrás. Nem csak itt, más munkahelyen is tapasztaltam hogy a nők gátlás nélkül bármilyen ruhában megjelenhetnek a munkahelyen, nem ütközik semmiféle szabályba. Átlagos, mindennapi öltözet: miniszoknya, szűk, átlátszó felső, smink, minden ami szexi.

A férfi:

Ellenben a férfiaknak annyi mindent tiltanak, hogy néhol már csak azt írják le, mit vehetnek fel, úgy mint öltöny, lezserebb alkalmakkor hosszú vászonnadrág és ing. Se szandi, se papucs, se rövidnadrág, se póló, csakis ing. Alig várják a pénteket amikor (hosszúszárú) farmerben jelenthetnek meg. Minden nap megütközöm ezen az egyenlőnek semmiképp sem nevezhető bánásmódon.

A nő és a férfi:

A mostani munkahelyem int be leginkább az ősi alá-fölé rendelt viszonynak. Amint belépek az irodába, körülvesz egy furcsa légkör. A heréltek hangulata. Szembejön egy férfinak született ember, mindezidáig magabiztosan lépkedett, de amint meglát, tekintetét a földre szegezi, nyaka hirtelen eltűnik a vállában, és a fal mellet kúszik tovább, de előtte hangosan, előre köszön. Felmerül a kérdés. Valóban ennyire köztünk lenne a szexuális zaklatás? Vajon az ő szerződésük egy oldallal több, mint a nőké?
Ez jót tesz a kollegiális viszonynak? Senki nem érzi hogy a nőknek szükségük van az elismerő pillantásokra? Most már tényleg csak egymásnak akarunk tetszeni? (=versengeni). Közben a lehúnyt szemhéjak alatt feltöretlen vágy, szenvedés lappang, ami valahol valamikor ki kell hogy törjön. Az elfojtás soha nem vezetett jóra semmilyen kultúrában. 
A lányok meg emelt fővel járnak kelnek, magukévá tették a területet. Körbehugyozták, mint a kandúrok. Szexuális zaklatás? Minden miniszoknya és átlátszó szűk póló zaklatásért kiált! Biztos erőszak egy lehetséges zaklatás megelőzésére, hol itt az egyenjogúság!

Plusz egy érdekesség. Itt a nőket és a gyerekeket előnyben részesíti a törvény a férfiakkal szemben. Egy nő megüthet egy férfit, de bünteti az ellenkező esetet.

Elképzelhetőnek tartok egy jövőbeli férfi egyenjogúság mozgalmat. Ha ez az életemben jön el, csatlakozom. Ha másért nem, hát a védelmükért. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma