Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2012. augusztus 8., szerda

Régi új élet, Írországban

Hogy a történetben előreugorjak (és lelőjem a poént) végül egy ír állásra mondtam igent. 6 hónapos szerződés, utána megint nem tudom mi lesz. Kicsit fárasztó ez a cigányélet.
De legalább jó messze van a lakásomtól, napi 3 óra utazás. Ez lehetővé teszi az autóvezetés, vonatozás élményét, plusz ismét beépül a sport az életembe. Szinte minden nap futva teszem meg a parkoló és az állomás közti távot. A vonaton olvasok, viszont a kocsiból kiszállva oda nem illő látvány lehet az újság/könyv a kezemben.
A munka.. még korai erről beszélnem. Elég csak annyi hogy a főnököm 2 nappal a belépésem után elhúzott 4 hét szabira, így bármennyire is önálló és kezdeményező vagyok, azért nagyjából képben kéne lennem hogy egyáltalán mi a munka, mettől meddig tart a felelősségi kör, stb. De halvány lila gőzöm sincs, pontosan mit kell csinálnom, így viszont nagyon lassan vánszorognak a másodpercek. Ezt kell túlélnem valahogy. Persze elfoglalom magam hasznos tevékenységekkel, pl excel mélyebb ismerete, továbbtanulással kapcsolatos tudnivalók, stb, de azért várom már hogy hasznosabban teljen a nap. Így minden percben nassolnék - már híztam is 1 kg-t!
Egy hét alatt csak lekocogom a vonathoz menet.

4 megjegyzés:

  1. Kedves Leming,
    Egy kicsit elhanyagoltam a hozzászólásokat az írásaidhoz, de ez nem jelenti azt, hogy nem olvasom őket.
    A jövőben aktívabb leszek...
    Őszinte híved az első sorból.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a lelkesítést, írok, írnom kéne, tudom, de nehéz beosztani a szabadidőmet, mert napi 3 órát utazom, és mikor leülnék, elmegy az ihlet. De a kedves bátorítás sokat segít, köszönöm!
    szia!

    VálaszTörlés
  3. Le a kalappal előtted.
    Sok utazás, sok munka, sok gond, és mindez megtetézve az írásaidban nagyszerűen bemutatott rengeteg butasággal, ostoba emberrel, logikátlansággal, etc.
    De azért ne keseredj el!

    VálaszTörlés
  4. Á nincs sok gond, boldogabb vagyok itt mint otthon. Van összehasonlítási alapom. Ha másért nem, hát ezért jó tapasztalat volt otthon dolgozni. Köszi a támogatást!

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma