Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. július 9., péntek

Dublini vécék

Khm,
Igenis, ez téma, mert nem mindennapi látvány a magyar szemnek.
Először is a belső öblítőrendszere nem tiszta lyuk a perem alatt, hanem van egy fő lyuk a tartály alatt, és mellette két kicsi, így 3 irányban öblít. Kicsit több víz áll benne. Eddig semmi extra. Nade. Ha véletlenül, netalántán nem tudnád elsőre lehúzni a papírt, akkor még legalább 3 percig ott kell maradnod, mire ismét feltöltődik, mert nem spórolós a tartály, hanem egyszer lehúzod és kész. Szóval, ha elsőre nem voltál szerencsés, próbálkozhatsz újra. Nekem már volt, hogy harmadszorra sem sikerült, úgyhogy hagytam a francba, mert még azt hiszik, lógok a munkából.
A másik érdekesség maga a lehúzó. Otthon megúszhatod az egy ujjal való megnyomást, és már túl is vagy rajta, itt nem. Tele marokkal kell lenyomni egy kilincset, amit elég nagy erőt igényel, és szinte esélyed sincs a WC kefét használni közben. Mert aki jobbkezes, az jobb kézzel húzza le a WC-t és jobb kézzel is fogja meg a WC kefét. És persze előtte megvárnád, hogy lemenjen a papír is, de arra max a végén van esély, úgyhogy legjobb esetben is 4 percet töltesz a lehúzással.

Bocsi mindenkitől, hogy ilyeneket részletezek, de aki ismer, az tudja, hogy a WC igen kényes kérdés nálam. Ez az első helyek egyikén áll, amikor munkát keresek! :-)

De persze nem ilyen:


:-) Viszont előny, hogy mindig van WC papír, és a kézmosónál van kézkrém is. Mondanom sem kell, hogy első alkalommal azt használtam szappan helyett és igencsak meg voltam elégedve a minőségével. "Húú, milyen jó szappan, még öblítés után is selymes marad a kezem", ja, meg koszos is.. Azért később megtaláltam a szappant, nem kell aggódni.

Na, a WC-kről ennyit, mindenki örüljön annak, amije van. :-P

A többi meg le van.... :-DD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma