Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. július 6., kedd

Munkafeltételek

Az ír törvények szerint évente 25 nap szabi jár (ezen kívül az ünnepek itt hétköznapra esnek és általában részegségbe torkollnak), nincs próbaidőm, a szerződés inkább a céget köti, mint engem. Heti 39 óra a munkaidő, és halálom esetén a megjelölt hozzátartozóm még 3,5 hónapig kapja a fizumat!

VAN ÍRÓSZER RAKTÁR!! Ezekért mindig is odavoltam. Igazi ceruza, 3 féle színű golyóstoll, mindenféle papírok, szép borítékok. Nyami! Mindez egy olyan helyen, ahol sok szekrény van egymásnak tolva és egy karral el lehet tolni őket a helyéről, viszont mindig csak 2 szekrény között van hely embernek. A többi addig egymásra lapul. Nem tudom, érthető-e így. A lényeg a helyspórolás.

Egy másik csapat ablaka a tengerre néz, ami délelőtt apad (ilyenkor simán át lehet menni rajta, annyira kimegy a víz a medréből), délután feltöltődik. Vicces, elég szembe tűnő. Én nem a tengerre nézek, viszont nekem jutnak a felhők, amik elég változatosak itt az óceán mellett.

Kabátban járunk dolgozni. Ha gyalog mennénk fáznánk is, de szerencsére van bicaj! Ma szerintem 20 alatt volt a hőmérséklet, kicsit hideg, de inkább ez, mint a 40 fok. Legalább az alvással nincsenek gondok.

Na, egyelőre ennyi. Várom a kérdéseket és ha bárki ki szeretne jönni, szóljon, lakótársat keresek!

:-)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon bírom a blogodat, és örülök, hogy ha megtalálod számításaid odakint. :D Kitartás csajszi, és tudod "csak ügyesen" :D:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. Jaj de kis drága vagy, köszi. Egyeskére meg ne is emlékeztess, nyoma sincs itt ilyen balf@szoknak. Ezeket egyből lelökik a Taigetosról. :-))

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma