Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. december 30., csütörtök

Az élet apró örömei

Gondolom már veletek is megtörtént, hogy egy jónak semmiképpen nem nevezhető napon szinte minden balul sült el. Lekéstétek a buszt, esett, esernyő meg sehol, otthon felejtettétek a pénztárcátokat, és mikor végre beértetek a munkahelyre, kiderült, hogy csak aznapra rendkívüli meetinget hívtak össze egy órával azelőttre.
Na, pontosan ezek nem történnek most velem.
Bár a hideg és a fagyok (meg a nátha) miatt darttal (értsd: HÉV) járok és nem nézem a menetrendjét, mert úgysem tudnék igazodni hozzá, szinte mindig pontosan érkezem. Pedig várhatnék rá fél órát is, de nem, mostanában figyelem a mellettem elrohanó embereket, akik tudnak valamit, ezért is futnak. Csakhogy nekik nincs olyanjuk, amilyenem nekem van! Smart card - nem kell jegyet venni, csak levonja az előre feltöltött egyenlegemből az aktuális menettdíjat - agyő sorbanállás!

És nemcsak a dart jön mindig időben, de a shuttle bus - ami bevisz a business parkba - az is csak rám vár. Én vagyok az utolsó felszálló és már indulunk is.
A hó ellenére sokkal hamarabb érek be, mint eddig. Nem tudom, hogy csinálom. Én, személy szerint vihar előtti apró szerencsék sorozatának fogom fel, aminek bőven meglesz majd a böjtje.
Lássuk csak, mi történhet cserébe;
  1. A dart 40 percet várakozik a két megálló között, hogy jól elkéssek.
  2. Amint letett, a busz az orrom előtt hajt el, a következő meg lerobban.
  3. Elalszom és kések egy csomót, akár jön dart/bus, akár nem
  4. Meteorzápor
  5. Árvíz
  6. Földrengés
  7. Pestis
Első körben ezeket tartom valószínűnek.
De amíg nem történik meg, addig örülök, és élvezem ezeket az apróságokat. Most amúgy meleg van, 7 fok. Nem is fűtök, a papírfalak jól szerepelnek ebben az időjárásban. Szerintem a meteorzáport kevésbé viselnék ilyen jól. Ja, csak meteorzáport ne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma