Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. május 4., szerda

Költözés

Hello,
Beköltöztem. Meglepetésemre többen asszisztáltak, mint hittem. Megjelent az ügynöknéni, a tulaj, és az előző lakó. Amíg mi egyezkedtünk, addig a tesóm pakolt. Minden olyan gyorsan történt. A lakás nagyobb, mint ahogy emlékeimben szerepel. PARKETTÁS! ÍRORSZÁGBAN!......

Hatásszünet.




Akkor mondom mégegyszer. P.A.R.K.E.T.T.A.
És nem ócska kimoshatatlan, olcsó, szőnyeg-alá-söprés-hangulatot-keltő szörmedvény, hanem felmosásra alkalmas, tisztán tartható parketta!
Na jó, a közérdeklődésnek engedve közzéteszek egy képet.


És ráadásul az első éjszakán kivételesen jól aludtam. Hmm, ezek szerint  a költözés testmozgás.
Arról nem beszélve, hogy bicaj és mindenféle jármű hiányában a bevásárlás is az. Dehát mindennek a jó oldalát kell nézni, legalább olyan izmos leszek, mint Victoria Becham... A karom helyén Victoria lesz. És ha izomlázam lesz, Beken gyulladáscsökkentővel.:-D muhaha. Aki látta a south park első részeit, az tudja miről beszélek: http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=23039&a_id=393604&h_id=68574

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma