Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2013. április 15., hétfő

A Vicc


Van hogy csak úgy adja magát egy szituáció és van hogy jár az ember agya miközben pihenést színlel.
Egy férfi kollegám töltötte újra a vizespalackját tisztított vízzel, ami szinte örökkévalóságig tart, ezért kisebb sor alakult ki, tisztára mint az oázis. Egy várakozó másik srác, kereste a szavakat, és csak annyit tudott kinyögni, "Briannak nagy a....". A gondolataim épp munka körül jártak, de megütötte a hirtelen szünet a fülem. Túl hirtelen reagáltam: "... mije?". (angolul: brian has a big.... what?). Csak egy ember nevetett. A negyedik, lengyel fiú. A másik kettő zavartan nem mondott semmit. Én meg jobbnak láttam nem magyarázkodni, inkább eltűntem gyorsan, mint szürke szamár a ködben. Remélem nem emlékeznek az arcomra, könnyen kirúghatnak egy ilyen miatt.


Ami érdekes az az, hogy ez a "játék" pont négy szereplős. A vicc tárgya, a poén provokálója, a lecsapója és az értelmezője. Tisztára mintha megrendezték volna, nem? :-D

1 megjegyzés:

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma