Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. május 24., kedd

Időjárásjelentés

Akinek a szíve mélyén, titokban lappangana egy kis irigységnek látszó tárgy, engedje meg, hogy enyhítsek a bánatán.
Drogheda kb 4 km-re van a tengertől. Ha hencegnék, mondanám, hogy tengerparti városban lakok, húdemenővagyok.
De beszéljenek a tények.
A holnap utáni céges szabadtéri rendezvényhez hozzáfűzték a szervezők, hogy öltözzünk fel jól, mert a teljesen normális várható napi hőmérséklet 5-10 fok lesz! Május végén!!! 5-10 fok?! Hátez noooormááális?
1 hét betegszabi után mi sem esik jobban, mint a megvadult bicaj betörése a 100 km/h-s kavargó szélben. Ha tartósan csak jobbról fújna, bedőlnék, mint a felvágós csiga a kanyarban, de így életveszélyes. Nem baj, még egy kis eső belefér, mit nekem emelkedő, szembeszél, szögbelövőből surranó vízszintesen hulló eső! Hogy miért bicaj? Mert itt csak a "volánbusz" jár. Kényelmesen, 10:00-kor állna meg az első a megállómban, és csak a városközpontig vinne be, szóval nincs más alternatíva, csak a bicaj. De augusztusban közel költözik az iroda. 10 perc gyalog, talán elviselhetőbb lesz.
Na, most olvassák az irományom, gyorsan mentek. :-) Szia Dávid!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma