Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. május 29., vasárnap

Lelkesedés

Nem lesz egyszerű, beragadt a space-m...
Filmbeillő történet lenne, ha azt mondanám, a baleset mindent megváltozatott. Feladom a munkám, magam mögött hagyok mindent és csak a mának élek!
A baleset semmit nem változtatott meg. Max annyit, hogy kocsival hoznak visznek.

Van egy ember, aki elültetett bennem egy gondolatot. Semmit nem tanácsolt, csak maga a jelenség. Nagyon rövid ideig dolgoztunk együtt egy építészirodában. Ő volt az, aki én lenni akartam, de az esélyét sem adtam meg, mert túl kicsi volt az önbizalmam - a mai napig elnézést kérek a széktől, ha véletlenül belerúgok és napokig úgy érzem, haragszik rám- szóval ő az egyik példaképem.

Nemrég beszélgettem vele és olyan egyszerűnek tűnt az élete. Iskola iskolát követett, nem számít, milyen országban. Látszik róla, hogy tudja mit akar. Közben törékeny, kedves, de mégis nagyon határozott.

Kellenek az ilyen emberek is, amikor már úgy érezném, hogy nem tudok változtatni, akkor belőlük merítek erőt.

Szóval a gondolat, amit elültetett az az, hogy ha nem minden álmom a pénzügy/számvitel, és teljesen elérhetetlen a pszichológia a mostani körülmények között (a felvi.hu nem kommunikál az oktatási hivatallal), van még valami, ami érdekel és talán nem dobhatom ki az eddigi tapasztalataimat.. és ez a PR vagy marketing.. az egyikből jönne a másik,  valamelyiknél el kell kezdeni. A PR jobban érdekel, csak azt sem tudom, hogy kezdjek neki...van ilyen tanfolyam?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma