Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. január 22., péntek

körkérdés

Képzeljétek el, hogy felvesznek titeket egy nagyon menő céghez, örültök, dolgoztok, minden nap boldogság számotokra, mígnem kapjátok az ívet, hogy nem vagytok elég lelkesek, és végül elhallgatnak információkat, hazudnak a határidőt illetően, hogy végül "kiderüljön", nem dolgoztok jól.
Szóval miután orvul kirúgtak titeket, megfordul a fejetekben egy ötlet. Egy plakát, amire bármit kiírhatsz, ami nem alpári. A munkahellyel szemben állítanám fel.

Várom az ötleteket, mit írjak rá. Ti tudjátok, miről van szó, és valami nagyon frappánsat kell kiírnom, ami először kedves, de amúgy meg nem. Pl, sok boldogságot, drága oroszlán és Miki.. vagy valami ilyesmit.Ilyesmire gondoltam. De ez csak egy példa :-)

Na, szóval írjatok!!

Pusz!

3 megjegyzés:

  1. szerintem ennyi: "az oroszlánnak és őrzőjének: MINDEN ÁLLAT EGYENLŐ,
    DE EGYES ÁLLATOK EGYENLŐBBEK A TÖBBINÉL" ezentúl a fenti is jó :-)

    VálaszTörlés
  2. Bocs, de nem tudok olyat kitalálni, ami jó, vagy ami elégtételt ad. Szerintem semmi értelme az ilyesminek. Bosszút állni nem érdemes még gondolatban sem, nem is tudnál sajnos. Az élet bosszulja majd meg őket, a karmájuk utoléri őket (vagy az mit csinál :), stb. Visszakapják ezt még sokszorosan...

    VálaszTörlés
  3. Ez jó ez a minden állat egyenlő! Ez nagyon tetszik!

    Az lehet, hogy az élettől is megkapják - bár most nagyon elemükben vannak - de ha lehetne, akkor tértivevényesen kaphatnék egy visszajelzést az élettől, hogy most megkapták? Naa! Lééégysziii!

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma