Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. január 27., szerda

Munkanélküliségi arány +1 fő a számlálóba!

Az ügyintézés gyöngyszeme, ami most a felmondásommal kapcsolatban folyik.
Kaptam egy e-mailt a HR-től (a sokadik embertől), hogy azért mondtak fel nekem, mert én egyszercsak nem jöttem be.. fogalma sem volt arról, hogy táppénzen vagyok.
Azért egy másik láncszem bekérte a táppénzes papíromat. Információáramlás a köbön! Ha nem ülnének egy rakáson az ötödiken, azt hinném kommunikációs probléma. Így is az.
Comment?

8 megjegyzés:

  1. comment? muhaha, amerikában ezzel a céggel gennyesre kereshetnéd magad. :)) azért ha van vállakozó kedvű jogász ismerősöd, simán rájuk uszíthatnád itt is, eléggé magas labdákat adnak.

    VálaszTörlés
  2. A történetet nem minősíteném, mert az minősíthetetlen...

    Nade a stílusod. Érdekes, olvasmányos, olyan mint a jó könyv, amit nem lehet lerakni, végig kell olvasni.

    Szóval hajrá, előre a könyvírás felé...

    VálaszTörlés
  3. Van ügyvédem és ismeri az illető cég jogászait is. Állítólag pont annyit tudnak, hogy próbaidő alatt ki lehet rúgni akárkit indoklás nélkül. Most ott tartok, hogy várok a pontos megfogalmazásra, mivel lehet perelni.

    VálaszTörlés
  4. Az az egy bajom van, hogy ezt vszleg nem adták írásba. De elég vicces vagy szomorú.

    VálaszTörlés
  5. E-mailben küldte a kiscsaj...

    VálaszTörlés
  6. Lehet hogy az egyik olyan mint az oroszlán, és a másik nem mer hozzászólni, ezért ő nem tudta hogy táppénzen vagy :-)

    VálaszTörlés
  7. Simán lehet. El tudom képzelni. És hát az is vicces, hogy én időben szóltam is a HR-nek, hogy baj van és nyugtatgattak, hogy jaajj már, ne legyek ilyen borúlátó. Most meg sehol nincsenek. Senki nem látta be, hogy tényleg baj volt..
    Sok kis oroszlánka és sarokba szorított micike dolgozik ott.

    :-D

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma