Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. szeptember 15., csütörtök

Szivatás

Még a legjobb munkahelyeken is előfordul, hogy szivatnak. Vagy csak úgy érzed.

Ez nem jelenti azt, hogy tényleg, de elsőre feltűnik, hogy kezded kellemetlenül érezni magad. Aztán figyelsz. Valóban szivat, vagy neked van rossz napod?
Leginkább olyan napokon tűnik fel, amikor nagy a nyomás. Kapsz egy lehetőséget, hogy letegyél valamit az asztalra. De amikor folyamatos fölöslegesnek tűnő kívánságokról derül ki, hogy az illető tudja rá egyedül a választ, felmerül a kérdés. Most akkor tényleg szivat? És miért? És tudja, hogy szivat?

Mi a szivatás definícjója?

Doc mutat, elmagyaráz a kollega gépénél, visszamész a géphez, nem tudod elérni a linket, visszamész, megint megérted, a gépednél minden tökmás, nem érted. Nem jön ki.. és különbenis, nincs is rá szükség. Eltervezted a napod. Borul. Amikor minden a kezedben van, odaállit a sokat beszélő kollega és szép lassan kicsúszik minden a kezedből. Hogy lehet ezt kezelni?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma