Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. november 28., hétfő

Hogy vagy?

Van egy újkori jelenség: a "pill". Terjedelme határozatlan, 1 másodperctől akár hónapokig is tarthat.
Na, hasonló határokkal rendelkezik a "hogy vagy" kérdés. Függ a személyek viszonyától, a legutóbbi kérdezés óta eltelt időtől, az időköbeni esetleges történésektől.

A céltalan chatelések ezzel a kezdő labdapasszal kezdődnek: hogy vagy? És várjuk a sablonos választ. Leginkább a munkahelyen, vagy nem annyira közeli baráttól. Nade mi a helyzet egy régen szoros baráti kapcsolattal akivel évek maradtak ki a legutóbbi beszélgetés óta? Olyankor mit várunk el? Ez a hogy vagy kicsit bővebb részletezést igényel. Vagy egy mélyebb barátsággal, akivel csak chaten tartjuk a kapcsolatot. Az a hogyvagy megint más értelmezést kap.

Egyvalakitől viszont biztos nem kérdezzük meg. Akivel összekötöttük az életünket, a napunk nagy részét vele töltjük. Egy hogyvagy csak extrém esetekben fordul elő. Baleset, betegség vagy lottónyeremény után, de semmiképp sem része a mindennapos beszélgetéseknek.

Hát ennyit a varásnap esti filozofálgatásról. Asszem ideje aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma