Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. október 29., csütörtök

7 nap a szabadulásig

Pálinkás jórege (jó reggelt, angol-magyarul) mindenkinek! :-)
Még mindig boldog vagyok, hogy elmegyek innen. Semmi szomorúság, megbánás nincs bennem amiatt, hogy soha többet nem jövök ide vissza.
Külön szórakoztat, hogy minden napra jut valami eszeveszett baromság.
Tegnap például rászállt szerencsétlenül járt kollegámra az angol és őt szivatja tovább. Konrkétan átfogalmazta, de tartalmilag persze nem változtatta meg az egyik beszámolót. És amit tegnap szó szerint ő írt le, azt ma felülírta, hogy mi ez a szar :-)
Ma reggel meg jött egyeske és büszkén vállalta, hogy van egy riport, ami kimutatja, ki használta legtöbbet az internetet és Ő VOLT AZ! És ezt hirdeti is! Csak egy idióta képes ennyira aláásni a tekintélyét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma