Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. október 20., kedd

Nagyon fontos és hasznos míting

Tegnap délután sürgősen, de azonnal jött egy meghívó ma reggel 8-ra.
Az állt benne, hogy egy előadás lesz valamiről.
Mint ma reggel kiderült, nem élő, hanem előre felvett előadásról van szó, amit bárhol és bármikor meghallgathattunk volna. 99% haszontalan volt, mert nem a mi csapatunknak szólt. Viszont a drágalátos főnökömnek fogalma sincs arról, hogy mit is irányít, egyedül neki volt új ez az előadás.
Nade reggel 8-kor? Ez komoly? Tényleg? Biztos? Úgy, hogy nem tudjuk hogy miről is fog szólni? És emiatt becsődítjük a pór népet?
Persze el kellett játszania a maximális érdeklődést, különben nem lett volna értelme bejönni.
2 órás egybefüggő prezentációról van szó. Egy olyan dologról, amit a csapat már 3 éve csinál. Egy új volt benne, hogy dupla munkát kell csinálnunk, mert mindent kétszer kell feldolgoznunk. Miért? Mert csak.
Kérdés csak annyi volt, hogy akkor most duplamunkát csinálunk? Válasz: Nem, eddig fele annyit csináltuk :-D jó válasz, nem?
Na, szóval fél óra után azért felállt a helyéről, hogy kinek hozzon kávét! Amint kiment, mindenki kieresztette a gőzt. Hogy ez mennyire haszontalan, és minek jöttünk be ilyen korán és elég lett volna a negyedét megnéznünk valmikor nem 8-kor. Meg is említettem, hogy naa, mi történt, mindenki lázad? :-D
Volt egy srác, aki már meghallgatta ezt a 2 órás cuccot, és képes volt ma is bejönni emiatt reggel 8-ra. Megkérdeztem tőle, hogy mi ennek az oka. Szolidaritás. No comment.
Mivel értelme nem sok volt a ma reggelnek, holnap a nagy meeting keretében összefoglalják, miről is volt szó pontosan és mindenki érteni fogja. Csakhogy. Én nem leszek benn, mert egy hét szabadságra megyek. Soha nem fogom megtudni, mi volt a lényeg :-D

1 megjegyzés:

  1. Hú vazze én vagyok az egyetlen, aki keményen dolgozik....:))) 1%

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma