Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. október 30., péntek

Egyeske akciói 3. - Kuba

Figyelem, figyelem! Loser jelentés.
Mivel a sors volt oly kegyes, hogy két manager közvetlen környezetébe ültetett, sok furcsaságnak vagyok szem és fültanúja.
A mai említésre méltó szánalmas próbálkozás (a tegnapi netverseny után) egy beszélgetéskezdeményezés volt. Furcsálltam is, hogy vajon mit akarhat tőlem Egyeske. Le is vetette a fejhallgatómat, annyira fontosat akart mondani.
Megkérdezte, hogy Amerikában tudtuk-e használni az elektronikai eszközöket, mert ott 110 V a feszültség, itthon meg 220V. És hát Ő KUBÁBA MEGY, és ezért kérdezi.
Tehát az igazi mondanivaló ennyi lett volna, de szerintem nem tudta eldöntetni, hogy ciki-e egyből ezzel kezdeni.
Valahogy úgy érzem, hogy ez az ember mentes mindenféle egyéniségtől és hírből hallja, mit tesznek a "menő" emberek, ezért ő is úgy viselkedik, ahogy ők. Például Kubába megy.
Néha sajnálom szegényt.
Boldogok a lelki szegények. Vajon ő boldog?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma