Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. október 2., péntek

A munkám előnyei

Nagyon fontos megemlítenem, hogy a sors nem véletlenül teremtette meg a multikat. Valahol gyűjteni kell a Taigetosz-szökevényeket. :-)
Nade viccet félretéve, arra jöttem rá, hogy ha értelmes vagy, értelmes munkát szeretnél végezni. Biztosra veszem hogy LÉTEZIK értelmes munka egy multinál, csak az előfordulási aránya nagyon kicsi. Mondhatnám "nyomokban" előfordulhat. De szerintem nem Magyarországon, vagy legalábbis manageri szint alatt semmiképp. Egy manager - már amennyiben tényleg dolgozik - kb olyan munkát végezhet, amit mondjuk egy könyvelő a kis könyvelőcégében. Nem sokkal többet. Sőt!
Szóval arra jöttem rá, hogy ezek után ha értelmes munkával áld meg a sors, jobban fogom értékelni, mintha eleve csak olyat dolgoznék.Köszönöm, drága Sors, a lehetőséget :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma