Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. augusztus 25., kedd

Értékelés (PBC, P4G)

Srácok! Azt hittétek már mindent tudtok a multikról? És a félévi/éves értékelésről mi a véleményetek?
Nekem ma lesz, és a következő kérdéseket kell alaposan megfontolnom:

1) Hasonlítsam össze a fél évvel ezelőtti kitűzött céljaimat a jelennel. Sikerült teljesítenem őket?
Namármost, a fél éves kérdés ugye az volt hogy mik a céljaim.. az eröltetett verziót is az angol ajkú erőszakolta ki belőlem, úgymint "legyek tökéletes a munkámban", "fejlesszem a szisztem nólidzsemet", "jó csapatjátékos legyek"... szóval KAMU az összes. Ezeket teljesítsd, kérlek. Wazzz hogy állapítsam meg, hogy fél éve jobb csapatjátékos voltam-e mint most?!

2) Soroljam fel az előző félév során elvégzett trainingeket
Ez mind szép és jó, tényleg jól hangzik hogy ennyire odafigyelnek a dolgozóra, csak azt felejtik el, hogy felsőbb utasításra nem vehetünk részt semmilyen trainingen, mivel ugye VÁLSÁG van..
Egyébként is, ezek a trainingek tök jók, mert beírhatom az önéletrajzomba, hogy expert macro-kezelő vagyok, dehát ugye a munkámban abszolut nem használom. Hogy mit használok? Leginkább a szinező és összeadó funkciót. De ezt a managerem egyszerűen képtelen elismerni. Sajnos az az igazság hogy azért jött Magyarországra ez a cég, mert olcsóbb a munkaerő mint Angliában és az alja melót max a bevándorlókkal végeztetik. Szóval ne csináljunk már úgy mintha épp szarnánk a spanyolviaszt, mert ismét meghasad a tudatom.

3) Ez a kedvencem - 1-5-ös skálán értékeljem magam, hogy pl milyen csapatjátékos vagyok..
Tisztesség (!), tanácsadás, problémamegoldás (ez is annyira konkréét, olyan jól hangzik és annyira SEMMI ÉRTELME!!), döntéshozás (nem tudom, említettem-e, hogy baleseti sebészeten dolgozom...), fejlesztés (természetesen az orvosi mellett van egy fejlesztőmérnök diplomám), passion for the business (no comment), mennyire vagyok ügyfélbarát (bazzzzeeeee, milyen ügyfél?!), csapatjátékosság (azaz, reggel 9-től este 8-ig tartó munka után még elmegyünk együtt bulizni - haaaj de milyen szép is ez)

Már a kérdések is kiakasztóak, dehát muszáj válaszolni. Viszont állítólag az angol ajkú reakciói mindent visznek. Én még nem voltam nála, majd holnap leírom, miket reagált, de elöljáróban annyit mondhatok, hogy aki benn volt nála, azt mesélte, hogy beleköt mindenbe, amit vér és veríték árán kamuztunk bele ebbe a fasza kis kérdőívbe.
Miért adtál 5-öst magadnak? Miből gondolod, hogy ennyire jó vagy? Szabadidődben miért nem a processzeket csiszolod? Nem vagy elég lelkes, sajnálom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma