Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. augusztus 18., kedd

-

Mi a mai boldogság átlag? - közben értesültem hogy nem is 10-es hanem 5-ös az a skála. Szóval mennyi? Nálam most 1.

Be kéne szüntetnem a blogot.

Kaptam egy kritikát, miszerint mit nyavalygok (megnéztem, ly! ----> http://www.magyarhelyesiras.hu/), a multis világ egy ilyen világ, és ha nem tetszenek a szabályai, akkor "el lehet innen menni"... Igaz. Teljesen egyetértek. Ennélfogva semmi létjogosultsága a blognak. Mit szidom a multikat, ha belementem a játékba. Mit mártírkodok?

Annyiban tiszta a lelkiismeretem hogy nem csak prédikálok, hanem próbálok ellene tenni. Járok állásinterjúkra és megvárom az ideális ajánlatot. Igyekszem tőlem telhetően megfelelni a seggnyalási szabályoknak. És persze továbbra is maximálisan jól végzem a munkámat mert úgy sokkal menőbb duzzogni. :-)

Köszi a regisztrálóknak, arik vagytok! És a megjegyzéseket is kösz! Tök jólesik hogy még mindig olvastok! :-D

1 megjegyzés:

  1. Nehogy beszüntesd a blogot!!! Ha másért nem, hát szórakozásnak megéri :) Igaza van a beszólónak, hogy ha nem tetszik el lehet menni, de amíg nincs más itt kell kihúzni. Akkor meg miért ne ebből hoznánk ki a legjobbat és tennék ily módon (bloggal, vagy anélkül, poént csinálva az itteni életből, vagy éppen mártírkodva) kedvezőbbé és vidámabbá tenni a börtöni napokat. :) Ne legyünk már olyanok mint pár kolléga, aki csak a munkának él, és már az embernek hányingere van attól, ahogy előre akar jutni, és másokkal nem törödve tör és nyal előre...

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma