Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. augusztus 28., péntek

Mosolygó gyilkos

Volt már olyan ember az életetekben, akinél már mindegy volt hogy mit mond.. csak köszön, vagy kérdez, felfordult a gyomrotok? A legvidámabb napotokból képes volt 1 perc alatt nyomott, depressziós hangulatot elérnie? Na, hát ismerjétek meg a főnökömet! Ő pont ilyen! Ő az, aki képes péntek este 5-kor feladatot adni, csütörtök este kitalálni egy azonnal megoldandó problémát. Kifejezetten jó érzéke van ahhoz, hogy mindenféle megszólalás nélkül kiváltsa az emberből ezt a jó érzést. Szerda este 6-kor közeledik, kedvesen megkérdezi, hogy vagy. Igyekszel lerázni, és akkor lecsap..megkérdezi, mintha csak most találta volna ki, hogy mi ez meg az a munkában, magyarázd már el/oldd meg/továbbítsd/stb.. és egy óra múlva sem mész haza. Amikor folyton ugrásra kész vagy, hogy felkészülj a hirtelen jövő világmegváltó gondolataira. Ő elképzeli, te végrehajtod. Ő learatja a babérokat, neked meg marad a régi fizud, hiszen vagy olyan hülye, hogy elhiszed a mesét miszerint " ha valamit leteszel az asztalra, meglesz a jutalom". Ha ez így lenne, az itteni managerek már egy éve nem kapnának fizetést!
Milyen lenne már? Az új Taigetosz! Aki túléli, az maradhat és így könnyebb is kitűnni a többiek közül! :-DDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma