Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. augusztus 16., vasárnap

Más multi

Mindenkinek Hotty fatty!

Újabb információkat szereztem más multi kultúrákról:
1 ) Amikor a csapat egyik tagja beteget jelent, a többiek közösen felhívják (teremfoglalás, kihangosított telefon) és együtt kérdezik, hogy van. Hüpp-hüpp, nekem miért nincs ilyen jó csapatom? Én úgyszeretnékilyenmunkatársakaaaat!!!
2 ) A másik FANTASTICO ötlet: minden meetingen jellemezd saját hangulatot egy 10-es skálán.
Vajon hogy mehet ez? "Ma 2-es hangulatom van. Hogy miért? Mert 14 évesen világhírű pszichológus szerettem volna lenni és nem vettek fel és kénytelen voltam elvégezni a PSZF-et és azóta is minden hülye a számvitel varázslatos világába terel. Még tetszene is, ha engednék használni az AGYAMAT, de sajna ezt nem engedhetik meg maguknak, mert akkor nélkülözhetetlenebb lennék, többet kéne fizetniük és nem lehetnének bunkók velem... viszont sajnos nem engedi az egóm hogy beletörődjek ebbe a helyzetbe, úgyhogy az a MINIMUM, hogy 2-esnek vallom a mai hangulatomat" - hangozna el gondolatban egy hasonló kérdésre a válasz :-)

Srácok, szabi után, amikor már épp kezdenék kikecmeregni a multi-kómámból.. szerintetek milyen a hangulatom így vasárnap este?

Várom hozzászólásaitokat és regisztráljatok mááááár! A zojan jóóó!

Joeste

3 megjegyzés:

  1. Nahát, nahát! Vajon melyik multi lehet ez? Csak nem a diázsió? :)

    VálaszTörlés
  2. Csak nem ennyire jellemző? :-)
    És vajon kinek válaszolok? Csak nem egy Petinek? :-DD

    VálaszTörlés
  3. debizonyigen

    várom az új bejegyzést, hogy holnap tudjak mit olvasni a kedvenc helyemen :)

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma