Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. augusztus 4., kedd

Napi 10-12 óra

Ez a nap is csodás.
Borús reggel, tegnap sokáig dolgoztál, ma meg korán be kell jönnöd. Ahogy belépsz a gyár kapuján beolvadsz a masszába. Beszállsz a liftbe és elkezdődik a hátborzongató üres fecsegés.
"Úgy látom valaki bulizott tegnap este" (wazze, a tegnap este és a ma reggel között épphogy eltelt a 8 óra, hogy aludtam volna ki magam?!) vagy megkérdezi hogy hogy vagy és mielőtt befejezed azt az egy mondatot már nincs is sehol, mert ő nem ugyanabba az irányba lép ki a liftből mint te. Ilyenkor úgy kell csinálni, mintha te akartad volna befejezni a beszélgetést és azért váltatok el. :-)
A további 3 helyezett:
"jééé, ti összeöltöztetek?" Mit lehet erre válaszolni? Igen/nem... (talán?)
"Hú de jól néz ki a kajád, elmondod a receptjét?" - wazz, ha elmondom, megcsinálod?!

Feladatok tekintetében 3 területet tudnék említeni:
1: amiket nap mint nap csinálunk és csuklóból megy
2: ami megoldódik magától - vársz egy hetet, nem foglalkozol vele, majd tovább kutakodsz a levelesládádban és megtalálod a lezáró üzenetet, hogy kösz mindenkinek, megoldva.. vagy ja, bocs, mégsem neked akartam küldeni. Ezek a szépek!
3: 20 EZER NAPON ÁT FOLYAMATOSAN FELJÖVŐ TOTÁL FÖLÖSLEGES ÉS ÉLETET MEGKESERÍTŐ SZARPUCOLÓ FELADATOK. Mint például az, amit múlt héten a nyakamba varrtak.
Az ezzel kapcsolatos érzéseimet itt tekinthetitek meg: http://www.weebls-stuff.com/toons/aaaaaaaaaaaaahaha/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma