Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. december 10., csütörtök

Egy átlagos multis nap

Az oroszlán angol nyelven írta a folyamatot, mert az úgy szebb. És a főnökünk szerint teljesen logikus, hiszen mi egy angol nyelvű cég vagyunk.. (Személy szerint én sanszosnak érzem, hogy félreértette a LEVELEZÉS nyelvét a cég nyelvével.) Ezzel az erővel angolul is beszélhetnénk.

Tüzetesebben átolvastam ezt az ANGOL nyelvű maszlagot - nem győzöm elégszer hangsúlyozni :-), és ceruzával aláírtam magyarul is, mert hát (én bevallom, lesz ami lesz) azért magyarul jobban tudok. A4-es oldal, olyan mondatokkal, hogy "ha rossz csatolmánnyal érkezik egy e-mail, küldjük vissza". Nem rossz, nem rossz, csak akkor mindent ilyen szájbarágósan, ha lehet..

Itt ülök, először látok valamit és egyedül csinálom meg. EGY SZÓT SEM ÉRTEK az egészből. KÁOSZ! A csaj abban a hitben él, hogy bárki megérti amit leír. ANGOLUL.

1.) Nehézkesebb az ügy, ha a procedure leírója nem beszélni angol
2.) Anyanyelven mindenki jobban ért.

Guuuuuuuuuuuuuuusz Frabaaaaaaaaaaaaaaaaa

Péénz pééénz pénzpénzpééénz!
Szőnyeg, szőnyeg!
Ceruzák, ceruzák!
Füzetek, füzetek!
Borítékok, nyomtató, tollak, dossziééééééééék! Ti mind a barátaim vagytok!!

KIRÁLYSÁG, ez a szugerálás bejön :-)
Hallgassunk zenét, ezzel mindig lelket tudok önteni magamba.

Nem adom fel, MA nem.

Majd holnap. :-)

2 megjegyzés:

  1. Jaj, ezt bírom nagyon, hogy úgy akarnak csinálni, mintha itt anyanyelv lenne az angol. Ez ilyen multisznobság. És azért kevés olyat láttam eddig, aki tényleg úgy beszélte, mintha anyanyelve lenne. A megértést pedig tényleg magyarul lehetne a legjobban elősegíteni. Szóval ez is egy a tipikus f.szságok közül. Nincs tanácsom, mert biztos nem lehet erre semmit mondani, mert akkor megint te lennél a bűnbak. :)
    A csajjal kell majd együtt dolgoznod? Hm. Szerintem féltékeny, fél, hogy a fejáre nősz, stb. Nem lehet túl intelligens darab, vagy csak simán rosszindulatú. Úgy látszik, előre biztosítja, hogy nehogy te is jó legyél a főnökségnél, az csak ő legyen. Téged meg befeketít. Na azért bizakodok, hogy ennyire talán nem szemét és idővel megbarátokozik a gondolatoddal és konstruktívabb lesz!

    VálaszTörlés
  2. Elvileg egyedül dolgozom majd - ez volt a vágyam, meg az interjún is ezt beszéltük meg. De ha valamit nem jól mond el az Oroszlán, akkor meg vagyok lőve. (Der Löwe :-P)
    Azért még reménykedek. Ezt leszámítva még mindig tetszik a hely, meg a munka.

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma