Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. március 16., kedd

Feedback

Szerintetek mennyire gáz az, hogy jelentkezem ügynökségekhez több pozícióra - persze reális állásokra - és 3 hét után sem válaszolnak?
Engem ez bánt.
Úgyhogy a mai napom arról szól, hogy visszakeresem a jelentkezéseimet és rájuk kérdezek, hogy mi van. Hátha ez kell nekik....

2 megjegyzés:

  1. Ügynökséghez szerintem mostanában nem nagyon érdemes jelentkezni. Melyik cég lenne olyan őrült, hogy még fizessen is azért hogy találnak embert egy pozícióra, mikor egyrészt cégen belül meghirdetik, másrészt, egyszerűen a cég maga feltesz egy hirdetést, és a 300 jelentkezőből kiválaszt egyet, és azt veszi fel.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez logikusnak hangzik, de pl a BP közvetlenül alig hirdet állást és ők vissza sem jeleznek. Ügynökségek előbb keresnek fel ezekkel a pozíciókkal kapcsolatban.
    Meg vannak noname cégek, akiket a kutya nem keresne meg, viszont az ügynökség ajánlhatja az álláskeresőknek.
    Szóval próbálkozni mindenhol érdemes.
    Tény, eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyobb az esély, ha közvetlenül jelentkezik az áldozat. :-)

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma