Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. március 30., kedd

HP vs EDS

Ma hívtak a HP-tól. Nem kellek nekik. Eldöntötték a fejem fölött, hogy nekem nem lenne kihívás az a munka.
Olyan jó lenne egy nemzetközi multis nyelv, ahol mindenki ugyanazt érti az elmondottak mögött.
A legtöbb multi olyan jelöltet vesz fel akár fénymásoló munkára, aki mindenképpen vezéregyéniség, nem tud aludni a cég iránti elhivatottságától, forr benne a lelkesedés és felköp és alááll, ha aznap nem talált ki valami új dolgot a vállalat számára.
Mindenhol ezek a sablonos párbeszédek zajlanak. Ők miért nem értik meg, hogy ez csak a szokásos "mijá-mijá-mijáú" párbeszéd?! (Azért mijá, mert kb ugyanannyi az információértéke). Mint tudjuk a multi formaságokból áll. Értelmes munka alig akad. Viszont, ha jó a társaság, aranyélete lehet az embernek, mert jól megfizetik a semmittevést. És ehhez szuperhírónak kell feltüntetnie magát az interjún. Szóval, ha már így beidomítottak zuberhironak, akkor miért nem érdemlem meg, hogy dolgozhassak? Azzal a hozzáállással, amit a HP képvisel az összes bizonyítani akaró ember éhen halhat. És a langyos vizesek, akiknek kiesik a toll a kezükből 8 óra munka után, azok a nyerők. Hát, ilyen világban élünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma