Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. november 5., csütörtök

Egyeske akciói 4

A mai napunk a fejvesztésről szólt. Zárás van, mindenki mindent azonnal akar. Én nyugodt vagyok, mert már nincs sok hátra. Az utódomat viszont sajnálom, mert nagyon nagyon szar munkát fog átvenni...
Mindeközben Egyeske bejön kis késéssel és egész nap hangosan nevetgél, chatelget, rágót kínálgat, unatkozik, jól érzi magát, elvan. Jó nálunk managernek lenni.

Ez olyan hervasztó..

(De ez a kép nagyon ari. Ez munka!)



Ami a munkát illeti, nálunk még nem találták fel a helyettesítés fogalmát. Ha elmész szabira, gyűlik a sok szar, és amikor visszajössz, a teher sokszorosan rakódik a válladra. Megbánod, hogy szabadságot vettél ki, sőt, ha neadjisten 2 (!) hetet vettél ki, akkor azt is megbánod, hogy megszülettél!
A munkám nem tudom mennyire fontos a cégnek, viszont 5 nap alatt átadni lehetetlenség. Ma pl kiderült, hogy ha ketten lefuttatunk a saját gépeinken egy riportot, különböző értékek jönnek ki eredményül. Felvetődik a kérdés: Biztos, hogy amiket én csináltam, és nem volt összehasonlítási alapom, az jó volt? A következő kérdés bennem már régen felvetődött: És ha nem jól jön le, akkor mi van? :-D
Szerintem a multi alapvetően jó ötlet. Csak amikor igénytelen a vezetőség, akkor sülhetnek ki ilyen jellegű problémák. A beleszarás itt ölthet a legnagyobb méretet.

Kedves Télapó, ha megeteheted, kérlek szerezd be a következő ajándékomat nekik (leginkább Egyeskének), hogy ha esetleg szaporodni támadna kedvük, akkor legyen mit örökíteni :-)

AGYAT!



:-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma