Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. november 27., péntek

Tipikus

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy igenis vannak tipikus jelenségek multiknál.
Sőt, megkockáztatom, hogy minden munkahelyen van ilyen.
Amikor belépsz, elszámolsz ötig, és egyből rád szállnak a magukat potenciális jelöltnek vélő munkatársak. Elhívnak ebédelni, vagy kávéra, neked meg muszáj diplomatikusan válaszolnod, mert nem tudod, hogy milyen konfliktust szülhet ha valakivel már az első nap bunkó vagy.

Ez történt ma velem is.
Csak a duplacsavar az, hogy két munkahellyel ezelőtt is kollegák voltunk (Mondjátok, hogy A kollega ugye sohasoha nem lesz már a munkatársam!!! Ugye így lesz?!), illett volna első találkozáskor megismernem. De mivel nem európai, nekem nehézséget okoz a felismerés. Sajnos ez van. Ebből persze az következik, hogy ilyen környezetben mindenkinek úgy köszönök mintha 100 éve ismerném. :-) Jó, persze ha látom, hogy csak odavakkant egy "hello"-t, az akár cicanyávogás is lehetne, mert értelme nem sok van. Csak a jelenlétemet üdvözli. És viszont :-)

Ja, szülinap:
Itt nincs tapsolás, éneklés és erőltetett jópofizás. Itt minden hónapban van 1 torta, amit a másodikon lehet elfogyasztani. Ez az adott hónap összes szülinaposának van. Ajándék, fölösleges szervezés, ráfizetés elfelejtve :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma