Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2009. november 23., hétfő

A Zelső nap!

Muhahahha!

Első napom az új helyen.
Elöljáróban annyit mondok, hogy nagyon jól éreztem magam!

Kaptam belépőkártyát, amihez kaptam csiptetőt is - ez az egyik gyengém! Az előző helyen persze semmit nem kaptam, csak egy csupasz kártyát.
Van lépcső! És az első emeleten dolgozom!
Most láttam először a termet, ahol a szürke hétköznapjaimat tölteni fogom. Így hát nem mindegy, hogy milyen környezetben teszem.
Kinyitom az ajtót, belépek. Megyek, megyek megyek. Mire elfáradok, az iroda végébe érek, odakísérnek a helyemhez. Az utolsó sorban leszek, mögöttem csak a fal, senki nem járkál. Viszont én mindenkire rálátok, elém tárul az egész iroda. Ha ősember lennék a barlangban, pont ilyen boldognak érezném magam :-)

Az asztalom óriási. Az előző helyemhez képest mindenképp. Van guruló fiókos szekrényem, van külön vállfás dizájnos akasztó a kabátomnak, a váltócipőmet el tudom rejteni, van írószer szoba (minden emeleten!), fűzőgéppel, post-itekkel, ceruzákkal, tollakkal, füzettel, mindennel, ami szem szájnak ingere, és a legfontosabb, hogy a WC-ben a szappan hab állagú!
A konyha színes, jó az elrendezése, és a cég állja a KV-t, teát, mézet, cukrot, tejet.
Körbevezettek az egész épületben. Még kertje is van a 4. emeleten! :-D
Mesélte az idegenvezetőm, hogy minden emeleten van KV automata, de az 5.en a legfinomabb, mert az a kávé különleges. Gondoltam, ott a büfé. Felkísért minket, már ott voltunk, amikor rájöttem, hogy nincs nálam egy fitying se. Ingyen van az is! A cég - nem hiszitek el - Külön részleget tart fenn egy olyan kávéfőzőnek, ami jobb annál, ami minden emeleten megtalálható! Leesett az állam, hogy ilyenekre is odafigyelnek. Válság van, mi? :-D
Az előző helyemen úgy volt kialakítva az iroda, hogy a sok ablak előtt 1 asztal éktelenkedett, ami pont úgy volt odaállítva, hogy senki más ne férjen már el ott, és a napfény csak a Jómadarat simogatta néha. Minket semmi. Azért állhatta volna a cég a vakoknak járó fehér botot. Mesterséges fény volt ott amikor odakinn tombolt a napsütés.
Itt meg... Minden asztalsor pont annyira széles, hogy az utolsó ember is lásson természetes fényben. Ha feljebb megyünk az épületben, a budai hegyekig ellátni szép időben. Pedig a helyszín A Keleti Pályaudvaron is túl van.

Adtak pár feladatleírást, hogy mit fogok csinálni. És nagy megdöbbenésemre pontosan azokat a tranzakciókat kell használnom, amiket a Diagenyóban is kellett! Úgyhogy nem fogok teljesen ismeretlen munkát végezni. Viszont sokkal több pénzért! :-D

Jaj, az az asztal milyen naaagy! És micsoda gyönyörűséges monitorom van!
És támogatják az önkéntes magánnyugdíjpénztáromat. Ha a bruttóm adott (1, 2, 3 vagy 4) %-át átutaltatom a fizumból, akkor 2-szer annyit adnak hozzá. Tehát 4%-ért 12% kerül a magánnyugdíj számlámra! És 20 év múlva el is költhetem! Nagyon rendik, nem?

És vannak pihenő kanapék paravánnal. Tűzpirosak, és 3 oldalról határoltak. Igazi nyugalom szigete..
Minden héten van általános orvosi vizsgálat és havonta szemvizsgálat.
A managerem nagyon normális, jófej. A légynek sem tudna ártani. Szóval az összbenyomás 100-ból 100 pont!

Szurkoljatok, hogy ne menjen 50 alá :-DDDD

3 megjegyzés:

  1. Öööö mit értesz az alatt, hogy minden héten (?) van általános orvosi vizsgálat?!?! :O

    VálaszTörlés
  2. Minden héten rendel az orvos és le tudsz menni ha akarsz. Hipochonderek előnyben!
    Nekem egyébként egyszer le kell mennem hozzá így kezdéskor, hogy ők is megnyugodjanak, igenis vehetnek nekem tartós tejet! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ha már tartós tejről van szó, az bíztató ;)

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma