Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. június 29., kedd

Olaszország után

A mai nap ütős volt.

Bár lassan már egy hónapja regisztráltam különböző ír álláskereső oldalakon, valamiért csak most indult be a keresés.
Ma, a Facebook interjú közben megcsörrent a másik telefonom, rejtett szám. Szerencsére Dávid épp akkor ért haza és felvette nekem. Lejegyezte a számot és a nevet, aki keresett, visszahívtam és egy ismeretlen cég/ember volt az. Tehát egy újabb piszkavas a tüzemben! Jó, mi? Egyébként az Accenture cégnek keresnek embert. Tök vicces, hogy ismerős a nevük több részről is. A Diagenyóban is velük dolgoztunk és ismerős is dolgozik annál a cégnél. Ők már el is küldték e-mailben is az ajánlatukat. Valamikor a napokban lesz további interjú velük. Addig át kell néznem mégegyszer az angol számvitelt, mert már megkoptak az ismereteim.

Úgyhogy most 4 dublini cég van a tarsolyomban: Facebook, Whirlpool, Accenture és egy negyedik, akivel kergetjük egymást telefonon.

Tudjátok a teendőtöket: Szurk szurk szurk!

2 megjegyzés:

  1. Az én részemről nagyon szurk-szurk-szurk :-)))))

    VálaszTörlés
  2. Köszi, a te szurkod hiányzott! Ari vagy, hogy regisztráltál :-)
    Ha hazajövök, hozzunk össze még egy hasonló bulit, mint a múltkor!

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma