Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2010. június 10., csütörtök

További álláshirdetések

Ma érkezett egy jól hangzó állásajánlat. Komoly munkahely, jó körülmények, helyszín: Nyugat-Budapest. Válaszoltam, hogy persze, nagyszerű, jöhet!
Fel is hívtak 30 percen belül, hogy megbeszéljünk egy időpontot, mikor kiderült, hogy valójában Budaörsön lenne az állás. Azzal pedig már befürödtem. Csak az interjú 4 plusz BKV jegy vásárlást jelent, és nagy valószínűséggel nem hívnak vissza, úgyhogy nagyon sajnáltam, de tárgytalannak tekintettük innentől kezdve az egészet.

De most komolyan! Miért írják, hogy Budapest, ha egyszer nem az? Pontosan a BKV és egyéb közlekedés miatt lenne fontos. Azt gondolja a hírdető, hogy ez úgysem derül ki? Vagy mégis mit hitt?

Ez annyira fárasztó...

2 megjegyzés:

  1. Mú, már egy ideje nincs új post, nincs mit olvasni.:( :)

    VálaszTörlés
  2. Mú, igen igen, emiatt írtam most, hogy kb mennyit kell még aludni, hogy legyen történés. :-)
    Addig leginkább recepteket írnék, de az nem multi.

    VálaszTörlés

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma