Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. február 24., csütörtök

8 óra netezés

Kész, kimerültem, ennyi volt. Aki tényleg arra vágyik, hogy napi 8 órában netezzen, az nyilvánvalóan nem élte még át ezt a borzalmat.
Úgy izgi, hogy a nagy munka közepette, titokban kiereszteni a gőzt. Max 10 perc, nade egész nap? Hát a szemem kifolyik, az agyam lerohad, annyi pletyka, hír, stb van.
Ma már megismertem a forma 1 rejtelmeivel - Robert Kubica 1 ev mulva epul fel, de mar iden versenyezni akar.
Alfoldit ki akarják rúgni a hulye KDNPsek.
Hmm, való világról semmi hír.
Emma Watson a legjobban fizetett színésznő, megcsinálják a Harry Potter első részét 3Dben, és, bónuszként, az intelligensebb emberek többet isznak - nemre, korra, fizetésre, vallásra való tekintet nélkül.

Na, hát ezekre aztán tényleg nem volt szükségem. De ott vannak és adják magukat.
Persze nagy unalmamban a 45 pasi után kipurcanó pornószinésznő történetére is kiváncsi voltam, és hát nem egy bazi nagy pornókép terítette be az egész monitoromat?!
Mire észbekaptam, eltelt legalább 1 másodperc, aki épp akkor nézett oda, az telibekapott legalább 5 férfi nemiszervet. Az arca közepébe bele! Szóval ciki!!!

Tegnap az összes receptet néztem végig a nosalty-n és a blogchefen.

Ja es a poen az egeszben az, hogy mire mindenen vegigmegyek, kb 2 ora telik el. Es a maradek hattal mit kezdjek? Ebedszunet 1 ora, smink fel ora... mindjart elalszom! Blogírás - 20 perc.

Szoval, aki arra vagyik, semmittevesert kapjon fizut, az el van tevedve. Semmit tenni jo, de otthon, vagy nem helyhez kotve. De azt is csak egy darabig. A jol megerdemelt pihenes csak kemeny munka utan elvezetes. - szegeny Alfoldi, meg mindig sokkol, hogy ki akarjak csinalni - utana megint kell valami kuzdes, hogy elvezhesd a pihit.

Bocsi, néha ékezettel írok, néha nem. Elszoktam már tőle. :-P

Ja és mindenki gratuláljon, mert 18. lett a cég a "legjobb munkahely" versenyben. A diageo 2. lett. Innen is gratula nekik. Hangsúlyozom, Írországról van szó.

Na, visszatérek Alföldihez. Izgulok érte, hogy ne rúgják ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma