Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. február 18., péntek

A csüggedtek kedvéért

Mindezt azok kedvéért írtam le, akik hasonló cipőben járnak. Akiket nem ismernek el, és rajtuk kívülálló okok miatt nem érzik jól magukat a munkahelyen. A mobbingot amerikában már nevén nevezték - húú, hivatkoznék itt egy régebbi bejegyzésre, de még nem tudom, hogy kell (talán így: mobbingos bejegyzés). A blogom eredetileg a  multiban történő személy elleni elkövetéseket hivatott elemezni, követni. Szóval a whirlpoolnál is szépen látható a jelenség.
Az előző két bejegyzés azoknak is szól, akik rosszul érzik magukat amiatt, hogy másnak jó. Most nekik volt jó. :-P

Azért tapasztalatszerzésnek nem rossz. Főleg, hogy márciustól egy másik multit boldogítok. Kiváncsi vagyok, vajon hol sikerül összeegyeztetni a munkavállalók érdekeit a cég érdekeivel. Talán van ilyen valahol a világon. Talán nem véletlenül keveredek ezekhez a cégekhez. Mire megtalálom az igazit, híres és elismert mobbing-kutató leszek, és ezek a gyerekesnek tűnő írások felértékelődnek. (Mint a híres színészek, híressé válásuk előtti filmek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma