Külföldön dolgozni

Bárkinek kérdése van, szívesen segítek külföldi elhelyezkedéssel kapcsolatban. Ezen belül konkrétabban a pénzügyi, irodában ülős munkákban tudok infóval szolgálni. Addigis, ha még nem tetted, regisztrálj a www.monster.hu-ra, vagy a kiszemelt országod monsterére.

Anglia: www.monster.co.uk - angol CV | Írország: www.monster.ie - angol CV

Az ideális önéletrajz 1 oldalas. Rövid, tömör és könnyen áttekinthető, a beosztás, felelősség mellett szerepeljen az elért eredmény is (achievements)

A kockázatokról és mellékhatásokról, kérlek kérdezd kezelőorvosod, vagy gyógyszerészed.

2011. február 13., vasárnap

Szellemjárta ház - a megoldás

Mindig legyen tartaléksztorid arra a vészhelyzetre, ha netán hirtelen felindulásból össze lennél zárva egy idegennel kb fél órára. Hogy könnyen elkerüld a kínos csendet, az időjárás a vésztartalékok vésztartaléka.
Előnye: bárhol, bármikor előránthatod, és partnerre is találsz
Hátránya: hamar kimerül, unalmas és közhelyes.

Éppen ezért örültem annak, hogy a napokban bárkinek tálalhattam a szellemes történetemet, mert erre is kaphatóak az emberek, és kellő érdeklődéssel hallgatják. Sőt, mindenkinek van egy másik sztorija és a végén, ki sem akarsz szállni a kocsiból, vagy a liftből.

Szóval én is egy kocsiban ültem egy kollegával, épp a gyönyörű cipőmet kellett visszapostáznom az amazonnak, és ebben volt segíségemre. 2 perc csend után előhúztam a kalapomból a sztorit, és jött az ő sztorija, plusz a megoldás.

Az ő ajánlata: Angel shop. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, minden szelleműzéssel kapcsolatos eszközt be lehet szerezni ezekben a boltokban. Ráadásul többféle módszer is létezik. Választhatom a gyertyás, vagy a füstölős megoldást. És, ami a legjobb, tökmindegy, milyen nyelven mantrázom, hogy csak jó szellemek maradhatnak itt, mivel az ő nyelvük univerzális.

Na, mindezt egy fél óra kocsikázás és postán várakozás alatt tudtam meg. Néha nem gondolnám, micsoda potenciális sorsfordító pillanatok lehetnek egy-egy ilyen semlegesnek induló beszélgetésben.

Szóval mindenkinek azt ajánlom, legyen nyitott az eszmecserére, több szem többet lát! :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény?

Összes oldalmegjelenítés

Népszerű bejegyzések

Látogatók száma